Skip to content

Tratament acnee

Acnee tratamentul se adresează, în primul rând, o formă de Manifestare a acnee. În plus, trebuie să ia în considerare, de exemplu, dacă aveți deosebit de sensibila sau alergii la anumite substanțe de a reacționa. În cazurile severe de boală, tratamentul de acnee pe piele, medicul trebuie să fie atent. În cazurile ușoare, puteți încerca pentru a atenua simptomele de sine stătător. Aflați toate cel mai Important tratament pentru acnee.

Diferite moduri de a trata acnee

foto21La întrebările "Ce ajută împotriva acneei?" și "Ce să fac atunci când acnee?" nu există nici acceptate de răspunsuri, deoarece pentru fiecare tip de piele diferite de prelucrare se recomandă forme. De asemenea, formele de Manifestare și cauzele de acnee, dar, de asemenea, cerințele individuale (de exemplu, alergii) ar trebui să fie luate în considerare, dorește trata cu succes acneea.

Diferite moduri de a trata acnee.grosolan împărțite în extern (local-local sau local) tratament acnee (de exemplu, unguente și coji) și integrate (software de sistem) tratament acnee intern aplicate de medicamente

Unguente, Tufarisuri & Co.

În supermarket-uri și farmacii și în farmacie fără prescripție medicală unguente, creme, loțiuni de curățare și multe altele sunt disponibile pentru auto-tratament acnee. In formele usoare de acnee cum pot anti bacteriene (antiseptic) de spălare și îngrijire seriale deja bine ajuta. În cazurile severe, ele oferă, dar nu au suficiente ajuta la acnee. Prin urmare, în cazul în care acnee pentru o lungă perioadă de timp, tenul se deteriorează axial sau suferiți de acnee mental, ar trebui să contactați un dermatolog.

Pentru tratamentul extern acnee se aplică în plămâni și среднетяжелых cazuri antibiotice împotriva acnee (cum ar fi Eritromicina și clindamicina), și anume în formă de unguente și creme. Reduceți numărul de Bakterienauf pielii.

De asemenea, cojile de piele de reînnoire poate sprijini tratamentul local acnee. Acestea se bazează în principal pe naturale din fructe, acid Alfa-гидроксикислоты (AHA). Pentru aceasta, lapte, lămâi, mere, migdale și vin de acid includ, de exemplu. Crema se aplică pe zonele afectate ale pielii, în cazul în care puteți lăsa o anumită perioadă de timp de expunere. Ei обдирают straturile superioare ale pielii și previn ороговение pielii. Prin urmare, pielea arata proaspete, precum și numărul de puncte negre scade. Este important de remarcat faptul că aplicați crema după aplicarea frecarea pielea bine. De obicei, de aproximativ șase până la opt aplicații aibă loc în termen de patru săptămâni. Mai des acest peeling nu ar trebui să se aplice, deoarece acestea poluează pielea.

Alte metode de tratament extern acnee

La medic sau la salon și alte forme de exterior acnee tratament oferite. Pentru a face acest lucru Bedampfungen, наледь și cosmetice să se Deschidă și să-și exprime acnee sau Fierbe includ, de exemplu. Noi metode de tratament selectiv de expunere UV, lumină și culoare de terapie cu lumină, care se aplică în termen de câteva săptămâni culcat. Expunerea perioada când aceasta durează aproximativ 30 de minute, timp în care облучают pielea alternativ cu UVA și UVB radiații, respectiv, alternativ, Albastru și roșu.

Un nou mod de a trata acneea așa-numita microdermabraziunea. Cu mici cristale de filmat de înaltă presiune de pe piele. Astfel, se disting ороговения fi eliminate, iar pielea se întinde.

Procesarea Internă Acnee

Tratament medicamentos pentru acnee se efectuează numai în среднетяжелых cazurile severe de boală. Ea are nevoie de timp, au nevoie de rezultate nu sunt vizibile de la o zi la alta. Pentru majoritatea medicamentelor îmbunătățirea acnee simptomele apar nu mai devreme de șase-opt săptămâni de la primele semne.

În cele mai multe cazuri, antibioticele sunt folosite intern de tratament acnee (de exemplu, în formă de pastile). Aceste se luptă cu bacterii, care cauzează inflamație acnee. Antibioticele nu pot fi utilizate în calitate de tratament continuu, deoarece, în caz contrar, se poate dezvolta rezistența. În plus, femeile Gravide nu ar trebui să ia, mamele care alăptează, precum și copiii cu vârsta de până la doisprezece ani, unele antibiotice.

Un alt mod de a trata acneea vitamina A-acid-derivate (retinoizi). Ei nu se luptă cu acnee și puncte negre, dar, de asemenea ajuta la infecții bacteriene. De multe ori, aproximativ de substanță activă Isotretinoin este folosit în acnee.Acnee hormonal în multe cazuri, există, din contul de hormoni sexuali masculini (androgeni) provoacă. Hormonii sexuali feminini și антиандрогенные, prin urmare, pot contribui la îmbunătățirea pielii desenului. Prin urmare, femeile de multe ori prescrie pastile pentru a trata acneea. Cu preparate speciale, merită atenție, pe baza de anti-androgeni. Acest lucru înseamnă că nu toate anticonceptionalele potrivite pentru a trata acneea.

foto22

La femeile cu infertilitate anti-copilul nu este potrivit-de pastile pentru a trata acneea. De asemenea, nu este folosit și la persoanele tinere cu acnee.

Homeopatia este, de asemenea, vine în tratamentul de acnee în cazurile de cercetare, de asemenea, ar putea furniza până în prezent, nu există dovezi clare de eficiență. Populare, de asemenea, săruri de шюсслера, dintre care douăsprezece special împotriva rău de piele ar trebui să acționeze. Ce homeopate aplicații și săruri шюсслера se potrivesc într-un anumit caz, cel mai bun, trebuie să discutați cu un terapeut.

Bine împotriva acnee

Pentru acnee, din păcate, niciodată nu este prea vechi, chiar dacă acestea sunt cu ani mult mai puțin. Cu toate acestea, acnee sunt pentru suporturi de fapt întotdeauna estetică Pacoste. Pentru a le preveni, este necesar să se pregătească pe predecesorul său, comedoane. Acest lucru ajută în lupta cu probleme de piele!

Astfel apar punctele negre

De fapt, grăsime-acest lucru este ceva Bun – substanță care protejează pielea și o face supla. Dacă glandele sebacee din producție, dar vorbește bine, затыкает acest canal, se produce acnee. Negru apare un punct, pentru că un colorant numit melanina, care este produs atunci când blocarea glandelor glandei, reacționează cu oxigenul din aer, iar apoi apare inchis. Bacteriile vin acum în joc, poate aprinde punctele negre. Aceasta înseamnă: oștirilor sistemului imunitar абордажа sebacee canal, rosu sau galben cos apare.

Expresii?

Fie că este vorba de acnee sau cosuri puroi cu un mic cap de poticnire, pentru a transfera conținut utilizând concentrat de presiune unghiile degetelor spre exterior, mare. Dar fii atent: piele, medicii avertizeaza, cosuri de a se exprima, căci așa a acumulat grăsime poate pătrunde în țesutul din jur. Bacteriile pot pătrunde mai adânc în piele și așa mai Abcese cauza. Ca urmare, Vindecarea dureaza mult mai mult.

Ia-te în mâinile

Cu toate acestea, este bine, dacă veți scăpa de toate punctele negre. Dacă suferiți de probleme de piele, trebuie să se alăture mâinile profesional cosmetician. Ea elimină puncte negre profesional de – a lăsa fără cicatrici si inflamatii.

Un sapun si un scrub

Nu va spalati fata de prea multe ori, în caz contrar ele distrug mantia protectoare a pielii. Prin urmare, ar trebui să utilizați pentru a curăța numai moale și mai bine cu ph neutru săpun (adică, cu un pH de aproximativ 5,5). Și este un lucru bun, vechi celulele moarte și de a elimina în mod regulat ulei de capac – glande reduce riscul de blocarea glandelor sebacee. Bine vorba, de exemplu, cu ajutorul scrubs.

Creme pe baza de apa

De asemenea, problema a pielii vreau să fie în smântână. Utilizați pentru a face acest lucru, dar preferă produsele pe baza de apa. Produsele cu o cantitate mare de grăsime sau Ulei bloca porii și de a contribui la probleme de piele in plus.

Acestea Protejează Pielea

Extremele nu sunt bune pentru piele, pentru că aceste situații de stres coajă corpului. Evitați expunerea la prea mult frig, de căldură sau radiații UV, deoarece acești factori pot contribui la probleme de piele, pentru că sunteți tentat pielea.

Nivel scăzut de încărcare microbiană de pe fata

Utilizați diferite prosoape de față și de mâini, ceea ce reduce numărul de microorganisme care ajung în fata ei. Acestea nu sunt luate din același motiv, în persoana prea des, pentru că ne хватательные instrumente sunt de multe ori pline de bacterii – este deosebit de important deja inflamate glandele sebacee. Cu text deschis aceasta înseamnă: de La acnee nu dibuit în jurul valorii de!

Mănânce În Mod Corespunzător

Unii oameni primesc acnee plăcere de la anumite alimente, de exemplu, produse lactate. Fii atent, dacă aveți o astfel de relație, este posibil, și pentru a evita corespunzătoare a produselor alimentare. Există, de altfel, nu există dovezi științifice că chips-uri sau ciocolata, stimulează formarea de Acnee.

Hormonii!

La femei există un factor care împiedică cosuri de la ele germineaza: hormoni. Pentru că interacțiunea acestor neurotransmițători, de asemenea, afectează pielea. În a doua jumătate a ciclului de producție de testosteron crește, iar nivelul de Estrogen scade. Rezultatul acnee, roseata si cosuri purulente, care sunt formate, în principal, cu puțin timp înainte de menstruație. O veste bună - de obicei, probleme ale pielii dispar de la sine.

Machiaj pentru suflet

Problema a pielii fonduri pentru victimele sunt adesea emoționale. Nu e nimic greșit, de a utiliza, care acoperă Machiaj. Eliberați mai bine cu un dermatolog sau un cosmetician, care se potrivește cel mai bine pentru tine și ce ar trebui să acorde o atenție atunci când seară de la recoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Masca hidratanta