Skip to content

Cos De Pubertate Problema Nr 1

În scopul de a cu prejudecățile încă de la început să facă ordine: Cine are cosuri, nu se spală prea puțin. Acnee-este o boală. Se poate vorbi despre Populară a bolii, pentru că aproape fiecare tânăr trebuie să lupte într-o formă sau alta cu ea. Dar de ce apar brusc aceste pustule dureroase, roșii, pustule, papule si cosuri purulente?

Cei care sufera de acnee se naște

foto23Simultan роговых celulelor de a se multiplica. Ele formează stratul superior al pielii și furnir iesirile de glandele sebacee. Există prea multe dintre ele, склеивая celulele cu sebum, Corn material blocheaza iesirile. Grăsime nu poate ieși. Asta e atunci când nașterea unui Mitessers. De ieșire este deschis, veți vedea punctele negre repede ca o pată neagră. Întuneric el, dar nu pentru că este noroi, ci pentru că pe partea de sus de melanină s-au acumulat. Este pigmentul care colorează pielea noastră și chiar de păr.

În general, acestea au fost mai mici coșuri. Dar dacă sunteți încercarea de a exprima sau a cosurilor de plenitudine, să-și reverse tapiterie conținutul lor în mediul conjunctiv. Apoi, organismul reacționează cu mult mai profundă, mult mai rapidă a inflamației și, prin urmare, mai mari de acnee.

Cu toate acestea, nu numai în perioada de pubertate acnee apare. La femei este adesea folosit, de exemplu, înainte de menstruație sau, uneori, în timpul sarcinii la o deteriorare a pielii. Pentru că chiar și atunci nivelul de hormoni se schimba. 40 la sută din femei și 22% bărbați s-au luptat încă de la vârsta de aproximativ 25 de ani cu acnee.

Simptomele de acnee

Nu toată lumea suferă de acnee este în curs de dezvoltare. În cazuri inofensive puțin decorative dealurile de pe frunte sau puncte de pe nas. Ea curge greu, sunt responsabili fata, spate și piept cu dureri, inflamarea pustule pline. Trei dintre cele mai frecvent întâlnite așa-numita acnee-Acne vulgaris forme vor fi supuse și afișa următoarele simptome:

  • Acne comedonica se poate observa deschise negre și închise albe comedoane pe fata, sunt inflamate rar. Acneea poate să rămână în această formă, sau mai mult de ani, ea trece în etapa următoare.
  • La Acne papulopustulosa acnee bacteriile se multiplica rapid. Din cauza efectului de bacterii, puroi, care se acumulează în bule de aer pe suprafata pielii se produce. În scurt timp, din ea se poate dezvolta inflamație noduli rosii.
  • În cel mai rău, el întâlnește oameni cu Acnee conglobata. Inflamație aici deosebit de puternic. Împreună cu numeroase comedoane, гнойничков și Noduli dureroase de pe fata, piept și spate, de asemenea, Abcese apar: nodurile se contopesc unii cu alții, se lasă cavitatea și inflamatorii miscari de sub piele, care se conectează mai multe noduri între ele. O consecință vizibile cicatrici.

Acneea lasă doar urme pe fata, dar și pe suflet: acnee-Lea simt urât și inferiori. De multe ori ei abia au îndrăznit până la ușă și se dezvoltă depresie. Printre toate cutanate pacienții au un nivel ridicat de sinucideri.

Diagnosticul

Tenul gras cu acnee, Noduli și гнойничков mai ales in adolescenta cosuri închide rapid. La urma urmei, cosuri apar nu numai normale de acnee. Medicul dumneavoastră trebuie să verifice, de asemenea, dacă se poate ceva mai cosuri полезут! Astfel, de exemplu, produse cosmetice sau medicamente pot duce la inestetice colegii. Atunci, probabil, deja acest lucru va ajuta, du-te la alte produse.

Uneori, acneea apare, de asemenea, în hormonale sau tulburari metabolice si alte boli de piele. Ca tratament în aceste cazuri, în mod diferit, medicul trebuie să excludă aceste posibilități anterior, prin analize de sânge.

Uneori, un medic din pustule, de asemenea, ia frotiu. Exact când el vrea să dau seama ce fel de bacterii sunt în ea. La urma urmei, de multe ori стафилококковый, care este chiar mai agrava starea pielii se alăture acnee-bacterii. Medicii vorbesc în acest caz despre așa-numita суперинфекции.

Terapie acnee

Vestea proastă: acnee este imposibil de a vindeca. O veste bună: succesele de tratament este, de boală, în cele din urmă găsi puține urme. Și mai devreme de a începe tratamentul, cu atât mai probabil că dvs. pielea nu se degradează, iar acneea nu lasă nici o cicatrice. Unul este nevoie de răbdare, cu toate acestea! Deoarece acțiunea multor medicamente de multe ori nu vedem imediat.

La începutul tratamentului, pielea poate doar agrava. În cele mai multe cazuri, tratamentul durează nu mai puțin de douăsprezece săptămâni. Nu aveți nevoie de atât de disperare sau de a pune Cunoașterea pielii medicului în cauză. La urma urmei, lui Arsenal de la acnee lupta mare. El poate prescrie diferite medicamente și metode de tratament, care atentează la diferite etape de apariție a bolii:

Glandele sebacee

Astfel, sebumul nu se mai poate înghesui glandei, este necesar să se elimine Excesul de grasime. Dacă acnee nu sunt încă așa de rău, de multe ori destul de simplu щадящей de curățare și dezinfectare – de exemplu, cu soft detergenți, creme și geluri sau șervețele de față, absorbi excesul de grăsime.

foto24

Vă puteți lăsa de punctele negre instruit medical cosmetician .. Sau chiar cu spatele la el, tele - aproximativ frecarea. Este de Altoire se dizolvă în glandele sebacee. Aveți deja inflamate coșurile, nu face exfoliaza. În schimb, ei recurg, de exemplu, peroxid de benzoil. Deci, ce puteți face Schälkur, care indeparteaza celulele moarte ale pielii.

Bacteriile

Prescrise antibiotice, cum ar fi Tetracicline și macrolide sub formă de tablete sau sub formă de Cremă, inhibă creșterea bacteriilor acnee. Ele sunt adesea folosite atunci când severe de inflamație a pielii. Cu toate acestea, de asemenea, există riscul ca bacteriile devin rezistente constă în antibiotice întotdeauna. Prin urmare, terapia poate fi combinat cu peroxidul de benzoil medicament numit. La urma urmei, acest ingredient se luptă cu rezistente de bacterii. De asemenea, substanța activă азелаиновая acid se apropie de corpul de bacterii, se dizolvă bataturi si deteriorarea acționează împotriva inflamației.

Cicatrici

De asemenea, de efectele de acnee se poate face ceva: peeling cu acizi fructifere, operațiunile de măcinare, laser sau frig proceduri, steroizi sau silicon plasture pentru a clarifica culoarea tenului. Urme adânci nu dispar cu totul, pielea arata dar, din nou, mult mai buna.

Ajutor din interior

La foarte severe de acnee pielii medicul ar trebui să fie chiar mai greu revărsare de arme. Atunci în zadar se freacă pastile cu Isotretinoin (substanța activă dintr-un grup de retinoid), există, de asemenea, un derivat de vitamina a Și de acid. Acest medicament a revoluționat tratamentul de acnee: Cum de a prescrie pastile, el se dizolvă nu numai din interior negre, glandele sebacee este omis regres în tratamentul. De fapt perfect de droguri nu ar fi de valori, deoarece efectele secundare, cum ar fi crăpături pe buze, sângerare din nas, ficat-leziuni sau creșterea lipidelor în Sânge. Femeile care doresc să aibă un copil, ar trebui să ia în nici un caz Isotretinoin: substanța activă poate deteriora зародышу greu. Deoarece Isotretinoin pastile afectează, de asemenea, asupra psihicului și depresia pot promova, trebuie să fie un mijloc de ultima rezervă și aplicate cu grijă.

Ajutor pentru femei

De multe ori femeile primesc acnee, deoarece acestea au prea multe de androgeni, hormoni de sex masculin, astfel. Apoi în ginecologie poate ajuta prin freacă pastile de pierdut. Pentru că acționează nu doar o concepție verhütend. Ei, de asemenea, reduce nivelul de androgeni - cu pielea curată, bună decât un efect secundar. Mulți experți au avertizat, însă, de a prescrie pastile pur și simplu din considerente cosmetice. Pilula este un medicament care poartă anumite efecte secundare. Ceva, crește riscul de tromboză la administrarea pilulelor contraceptive. Acest lucru este valabil mai ales pentru femei cu cele existente factori de risc: fie pentru că sunt fumători, a muta un pic sau sub o puternică suferă de Obezitate.

Când am să merg la un dermatolog?

Decât înainte de a începe terapia, cu atât este mai ușor pentru a obține acnee sub control. Medicul a întrebat, când într-un interval scurt de timp, multe forma de acnee și de aprindere. Apoi, este timpul pentru terapie.

Ce Sfat puteți da persoanelor cu acnee erupții cutanate?

Stai! Acnee tratamentul poate fi obositoare, dar a meritat. Medicii epuiza întregul Arsenal de metode de tratament, progresele sunt uimitoare. În terapie acnee, este, de asemenea, foarte la propriu de cooperare. Afectate ar trebui să respecte recomandările medicului de bună-credință, cu atât mai repede cosurile din nou pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Masca hidratanta